Så er det d. 15. december, og dagens TechNet julespørgsmål er…

5

Der er ingen tvivl om at der findes utrolig meget lækker teknologi der kan hjælpe med gøre hverdagen lettere for mange ansatte i IT branchen. Men mange af disse systemer er dybt integreret i mange forskellige systemer, og skal forankres i virksomhedernes interne processer, hvis man skal opnå de ønskede besparelser og forbedringer.

For at hjælpe med dette, har Microsoft lagt mange kræfter i det udvikle og beskrive “Solution Accelerators” til flere af deres produkter. Et værktøj der indeholder scripts, templates, dokumentation, quick start quides, Best Practice osv., så man hurtigere kan komme i gang uden at skulle opfinde den dybe tallerken selv…

Dagens spørgsmål:
En af disse Solution Accelerators indeholder et script eller en template der indeholder flg. kode:
"answer_to_life_the_universe_and_everything = 42".
Hvilken Solution Accelerator er der tale om, hvad hedder den fil, der indeholder koden?

Proceduren er en smule ændret i forhold til sidste uge. Send en mail med det rigtige svar til min mailbox ronni.pedersen@eg.dk. Når dagen er gået trækker vil lod blandt de rigtige svar, om hvem der skal være den lykkelige vinder af en super nørdet gave fra Bjarne Dollerups (gave)sæk.

 

Update:

Og det rigtige svar er…

Microsoft Deployment Toolkit” (MDT). Og filen hedder ”ZTIConnect.wsf”.

Tak for alle svarene (der var rigtig mange idag, så jeg tror at det var en god ide at lave en lodtrækning). Den heldige vinder af dagens låge er Michael Stockholm Sørensen, Bestseller.

 

 

 

About Author

My name is Ronni Pedersen and I'm currently working as a Cloud Architect at APENTO in Denmark. My primary focus is Enterprise Client Management solutions, based on technologies like AzureAD, Intune, EMS and System Center Configuration Manager. I'm is also a Microsoft Certified Trainer and Microsoft MVP in Enterprise Mobility.

5 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.