TechNet Julekalender 22. December

0

Så er det blevet d. 22. december, og der er kun 2 dage til Jul. Der har været rigtigt mange gode og sjove spørgsmål på de forskellige blogs, og nu er tiden kommet til mit sidste spørgsmål i denne omgang.

System Center 2012 Configuration Manager benytter Microsoft SQL Server som database, og for langt de fleste er Standard versionen det rigtige valg. Der findes dog et senarie, hvor man er nød til at købe Enterprise udgaven af SQL.

Dagens spørgsmål:
Hvornår skal man købe Enterprise versionen SQL Server til Configuration Manager?

Ønsker du at lære mere on Configuration Manager er test versioner af alle System Center 2012 produkterne er allerede tilgængelig på TechNet og kan hentes her: http://technet.microsoft.com/da-dk/evalcenter/hh505660.aspx.
Desuden har jeg samlet en række links til de bedste og mest relevante webcasts om System Center 2012 Configuration Manager her på min blog (hvor du sikkert også kan finde svaret på dagens spørgsmål): https://www.ronnipedersen.com/configmgr-2012-webcasts.

Proceduren er den samme som sidste uge. Send en mail med det rigtige svar til min mailbox ronni.pedersen@eg.dk. Når dagen er gået (efter kl. 20.00) trækker jeg lod blandt de rigtige svar, om hvem der skal være den lykkelige vinder af dagens præmie.

Glædelig jul.

About Author

My name is Ronni Pedersen and I'm currently working as a Cloud Architect at APENTO in Denmark. My primary focus is Enterprise Client Management solutions, based on technologies like AzureAD, Intune, EMS and System Center Configuration Manager. I'm is also a Microsoft Certified Trainer and Microsoft MVP in Enterprise Mobility.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.